GOSSIP

Η Καινούργιου είδε όνειρο με τον Messi που την... ήθελε σαν τρελός

Το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ όπου η Αργεντινή και ο Messi κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, είδε ένα όνειρο με τον Αργεντινό σούπερ σταρ των γηπέδων και η ίδια το αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή το όνειρο του Νίκου Κοκλώνη, το οποίο αποκάλυψε το τελευταίο live του J2US, μοιράστηκε το δικό της με τους τηλεθεατές, το οποίο ήταν επηρεασμένο από τον τελικό του Μουντιάλ.

«Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μέσι… Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του ‘λεγα «δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος» και μου λέει «έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω». Και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα να με συναντήσει, του έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό» είπε η παρουσιάστρια και κατέληξε:

«Και τελικά νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου για να με βλέπει συνέχεια. Ό,τι να ‘ναι…».

Η παρουσιάστρια δέχτηκε τα πειράγματα των συνεργατών της, ενώ ο καλεσμένος της, Παύλος Σταματόπουλος τη ρώτησε με χιούμορ, αν είχε φάει βαριά το βράδυ.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!