GOSSIP

O Mente Fuerte έπλεξε το... εγκώμιο της Μαρίας Σολωμού

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και ο ράπερ Mente Fuerte, παρά τις έντονες φήμες που ακούγονται εδώ και πολύ καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν την είδηση και τώρα ο Mente Fuerte παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και τον ακούσαμε να πλέκει το... εγκώμιο της φημολογούμενης συντρόφου του.

Συγκεκριμένα ο Mente Fuerte συνομίλησε με τον γνωστό YouTuber και νικητή του Asia Express τον Fipster και έπαιξε θάρρος ή αλήθεια, απαντώντας με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

Έτσι τον ακούσαμε να παραδέχεται πως έχει...κερατώσει να λέει πως θα ήθελε να κάνει παιδιά και θα ήθελε να αποκτήσει κοριτσάκι και η κρίσιμη ερώτηση δεν άργησε να γίνει. «Με την Μαρία Σολωμού τα έχετε;», ρώτησε ο Fipster.

«Είναι αυτό που βλέπετε. Ότι η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα αν είμαστε φίλοι, σχέση ή οτιδήποτε, μπορεί να είμαστε όλα, μπορεί να είμαστε ένα από αυτά», απάντησε ο Mente Fuerte.

Η επόμενη ερώτηση ήταν: «Τι θαυμάζεις περισσότερο στη Μαρία;». Η απάντηση ήταν σαφής…

«Όλα τα θαυμάζω στη Μαρία. Την θαυμάζω πολύ σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα. Μου αρέσει που είναι δυναμική, είναι πολύ όμορφη, τη θαύμαζα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte κατά τη διάρκεια της κουβέντας.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!