TV BITS

Πρωινό Μας: Χαμός στην εκπομπή της Σκορδά με τα όσα είπε ο Mente Fuerte

Σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προβλήθηκαν αποσπάσματα από τη νέα συνέντευξη του Mente Fuerte και όταν ακούστηκαν τα όσα όσα είπε ο ράπερ για την Αφροδίτη Γραμμέλη, έγινε χαμός.

Ο Mente Fuerte εμφανίστηκε στην εκπομπή του Fipster στο YouTube "Θάρρος ή Αλήθεια" και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Mente Fuerte τα έχωσε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για τα όσα είπε για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ και τη Σολωμού!

Συγκεκριμένα ανέφερε ο ράπερ: «Αυτή η ξανθιά πώς τη λένε εκεί; Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει σίγουρα το αμοντάριστο, χωρίς το μπιπ. Είναι το παλληκαράκι αυτό που μας κυνήγησε, ήταν πολύ ενοχλητικός! Εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όλους τους ανθρώπους, ειδικά με αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους».

Και συνέχισε: «Πρώτον, δεν έβρισε τον δημοσιογράφο. Είπε “όχι ρε π@@@@@ μου” μέσα στο αμάξι της. Δεύτερον, πας να κάνεις προπαγάνδα. Άρα πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Άρα είσαι 100% λάθος. Εμένα αν αυτό συνέχιζε κι έμπαινε στο αμάξι, θα του έδινα φάπα. Οπότε δε μπορούμε να κάνει τη δουλειά του σωστά, και όλα έχουν ένα όριο. Όχι ρε φίλε, μπαίνεις στον χώρο μου. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς τόσο, που εμένα δε μου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσω; Η Μαρία νευρίασε γιατί χάλασε την έκπληξη, το outfit».

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Mente Fuerte σχολίασε: «Δεν ξέρω τι όνειρο είδε και έλεγε ό,τι να ‘ναι. Κι επειδή νομίζω ότι ξέρει και τη Μαρία, είναι όλο πολύ λάθος. Πας να φτιάξεις ένα θέμα από το πουθενά. Χωρίς λόγο. Η Μαρία είναι 50 χρόνια στον χώρο. Είναι τα διπλάσια χρόνια από την κυρία και τον κύριο εκεί. Να υπάρχει κι ένα όριο. Αν έμπαινε στο αμάξι μου και του έδινα φάπα, θα έλεγαν για τη βία. Όχι ρε φίλε, μπαίνει στον χώρο μου».

Μετά το απόσπασμα μετά όσα είπε ο ράπερ, η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το απαντάμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε. Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία.

Τη Μαρία την υπερασπίστηκα με βάση όσα είδα χθες στην ελληνική τηλεόραση γιατί η Μαρία έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία και κανείς δε μπορεί να την κρίνει ούτε συντηριτικά ούτε προοδευτικά. Αυτό το σημείο είναι αστοχία, δεν την χαρακτηρίζει όμως γενικά η βρισιά. Μην πάμε όμως να βαφτίσουμε και το μήλο αχλάδι».

Και πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το απαντάμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε. Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία.

Τη Μαρία την υπερασπίστηκα με βάση όσα είδα χθες στην ελληνική τηλεόραση γιατί η Μαρία έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία και κανείς δε μπορεί να την κρίνει ούτε συντηριτικά ούτε προοδευτικά. Αυτό το σημείο είναι αστοχία, δεν την χαρακτηρίζει όμως γενικά η βρισιά. Μην πάμε όμως να βαφτίσουμε και το μήλο αχλάδι».

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ γρήγορα και τα καρφιά άρχισαν να εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση.

Έλενα Χριστοπούλου και Νίκος Παρτσώλης, πολύ γρήγορα, ενεπλάκησαν σε μια αντιπαράθεση, έχοντας στο κέντρο την Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte. Ο διάλογός τους είχε ως εξής:

Έλενα: Το σημαντικότερο να κρατήσουμε από αυτή τη συνέντευξη και την Μαρία Σολωμού είναι ότι αυτός ο μισογυνισμός, η χυδαιότητα που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι το 2023. Από διάφορους ανθρώπους που μιλάνε στα πάνελ, παρουσιαστές, πανελίστες… και έχουν κάνει αυτή τη χυδαία επίθεση στη Σολωμού και σε πολλές άλλες γυναίκες κατά καιρούς.

Νίκος: Τι ακριβώς ονομάζετε μισογυνισμό;
Έλενα: Όλα αυτά που έχουν ακουστεί για τη Μαρία Σολωμού όλες αυτές τις μέρες.
Νίκος: Αδίκως;
Έλενα: Εντελώς αδίκως.

Νίκος: Αυτά που είπε ο Mente Fuerte είναι ένας σάπιος λόγος και καλώς ή κακώς είναι ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού.
Έλενα: Έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ που είναι μικρότερος από τη Μαρία Σολωμού; Αυτά έχουν ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση.
Φαίη: Ποιος το είπε αυτό;
Έλενα: Ο κ. Παπανώτας.

Νίκος: Μισογυνισμός θα ήταν αν ο κ. Παπανώτας μισούσε όλες τις γυναίκες. Εδώ μιλάμε ότι κατέκρινε μια πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αυτό δεν λέγετε μισογυνισμός, αν μου επιτρέπετε κ. Χριστοπούλου, λέγετε: καταδικάζω μια συμπεριφορά.

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα από την εκπομπή, Πρωινό Μας

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!