GOSSIP

O Brad Pitt είναι ερωτευμένος - Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη νέα σύντροφό του

Εδώ και μήνες κυκλοφορεί έντονα η φήμη, πως ο χολιγουντιανός σταρ Brad Pitt, μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Angelina Jolie έχει βρει νέο έρωτά στη ζωή του στο πρόσωπο της 29χρονης καλλονής Ines de Ramon. Και μπορεί επίσημα να μην έχει επιβεβαιώσει αυτό τον έρωτα, αλλά σε αντίθεση με άλλα ειδύλλια που του... χρέωναν κατά καιρούς, δεν κάνει και τίποτα για να το κρύψει. Αντίθετα μάλλον το διατυμπανίζει.

Έτσι ο Brad Pitt, πριν λίγο καιρό δεν δίστασε να πάει σε συναυλία του Bono με τη φημολογούμενη σύντροφό του και να δείχνουν δημόσια και κάποια σημάδια οικειότητας και τώρα, η Daily Mail αποκάλυψε πως οι δυο τους γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του 59α σταρ.


Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε στην Daily Mail: «Ο Brad αγαπά πολύ την Ines. Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου. Είναι πολύ καλή, χαριτωμένη, διασκεδαστική και με πολλή ενέργεια. Έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Ο Brad απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί της».


Και τα όσα λέγονται μάλλον επιβεβαιώνονται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail και τους δείχνει μαζί να πηγαίνουν σε πάρτι στο Χόλιγουντ για να γιορτάσουν τα γενέθλια του σταρ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!