TV BITS

Πρωινό Μας: Ο Μαρτίκας μετά το Survivor All Star θα αλλάξει καριέρα!

Τον Σπύρο Μαρτίκα, το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε ως τον φαρμακοποιό του τελευταίου κύκλου του Survivor, όπου βρήκε και τον έρωτα στο πρόσωπο της Βρισηίδας Ανδριώτου και τώρα που θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ουσιαστικά ανακοινώνει πως μετά το Survivor All Star μάλλον θα αλλάξει καριέρα!

Ο ίδιος σε νέες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό Μας σχολίασε πως η επιστροφή του στο Survivor θα είναι διαφορετική, με άλλα χρήματα και ένα σχέδιο που είναι έτοιμο να μπει σε εφαρμογή.

«Όλα τα τρέιλερ αντιπροσωπεύουν μια πραγματικότητα του κάθε παίκτη, πόσο μάλλον και μια στρατηγική δική μου από ένα σχέδιο που είναι ήδη έτοιμο και θα είναι και All Star», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στην Ελένη Μουστάκη.

«Πηγαίνω σε ένα παιχνίδι για δεύτερη φορά πάρα πολύ σύντομα. Το συμβόλαιο θα είναι διαφορετικό, θα είναι πολύ καλύτερο, το έπαθλο θα είναι διπλάσιο. θα κάνω τα πάντα να μείνω όσο πιο πολύ και αποσκοπώντας και σε μία νίκη γι’ αυτό το έπαθλο. Θα επιστρέψω για να αλλάξω αυτή την πόλη. Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε χιλιάδες κόσμου που ζητάει να αναλάβω κάποιες ευθύνες για την πόλη μου», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας αφήνοντας να εννοηθεί πως σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά και άρα την πολιτική!


Δείτε εδώ όσα είπε!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!