GOSSIP

H Μπαλατσινού πόζαρε για πρώτη φορά και με τα τέσσερα παιδιά της [εικόνες]

Στην Παύλιανη της Οίτης, υποδέχτηκαν το νέο έτος, η Τζένη Μπαλατσινού και ο σύζυγός της και Υπουργός Βασίλης Κικίλιας, μαζί με το γιο τους Παναγιώτη - Αντώνιο και φρόντισαν και οι δυο να στείλουν ευχές για το 2023.

«Η Ελλάδα έχει μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, οι άνθρωποι του τουρισμού και της εστίασης έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και η επέκταση της τουριστικής περιόδου είναι πραγματικότητα! Συγχαρητήρια σε όλους. Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία», είχε γράψει στα social media ο Βασίλης Κικίλιας αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται στο όμορφο ορεινό χωριό.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος, δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει πρώτη φορά με τα τρία της παιδιά (Αμαλία, Αλεξάνδρα & Μάξιμο) και τον μικρό της γιο Παναγιώτη – Αντώνιο στην αγκαλιά της.

Όπως αναφέρει το tlife.gr τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται πως την επισκέφτηκαν στον προορισμό που επέλεξε για τις φετινές γιορτές με τον Βασίλη Κικίλια.

«Στην αγάπη ελαφραίνουν όλα…Καλή Χρονιά σε όλους & σε όλες. Να αγαπάτε και να αγαπιέστε», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού η οποία στη συνέχεια ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια να απολαμβάνει το τοπίο κρατώντας στους ώμους του τον γιο τους.

Και λίγο αργότερα και ο Βασίλης Κικίλιας έστειλε μέσω Instagram ευχές από την Παύλιανη και δημοσίευσε νέα πλάνα με το γιο του και την σύζυγό του.

«Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας με Υγεία και Ευτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας και την αγάπη σας» έγραψε ο Υπουργός που έχει και την ονομαστική εορτή του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!