GOSSIP

H δικηγόρος του Εμμανουήλ είπε πως η πρώην σύντροφός του είναι έγκυος!

Η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης 5/1 για να ξεκαθαρίσει τι ισχύει τελικά αναφορικά με την καταγγελία ξυλοδαρμού που έκανε εις βάρος του η πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Θυμίζουμε πως μετά τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Καινούργιου για την καταγγελία ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του γνωστού μακιγιέρ, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε πως ο ίδιος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.


Και σήμερα η δικηγόρος Παρασκευή Λιάσκου έριξε μια "βόμβα" on air, αφού αποκάλυψε ότι η σύντροφός του Νάνσυ ισχυρίστηκε ότι είναι έγκυος, ωστόσο δεν είχε κάποιο επίσημο έγγραφο μαζί της για να το αποδείξει.

"Έχουν παραπεμφθεί και οι δύο. Η Νάνσυ αφέθηκε ελεύθερη εξαιτίας της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται. Ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος. Το σεβόμαστε απόλυτα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσκομίσει κάποιο επίσημο έγγραφο ή ιατρική βεβαίωση κυήσεως. Δεν θέλω προσωπικά να αμφισβητήσω τη γυναίκα. Απλά ισχυρίστηκε ότι είναι έγκυος και αφέθηκε ελεύθερη. Δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση από καμία πλευρά", είπε η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!