GOSSIP

Η Καινούργιου ξέσπασε και πάλι σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της

Η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και πολλούς μήνες δεν διστάζει να λέει δημόσια το πόσο πολύ θέλει να γίνει μητέρα και έχει πει πως έκανε πέρυσι και κατάψυξη ωαρίων και σήμερα την είδαμε να ξεσπά και πάλι σε κλάματα όταν στην εκπομπή της μιλούσαν για γεννητούρια.

Η συζήτηση αρχικά αφορούσε το ζευγάρι Τούνη - Αλεξάνδρου που απέκτησε αγοράκι.
Το ζευγάρι είχε πει μετά την ανακοίνωση της γέννησης του μωρού πως δεν θα κάνουν καμιά δήλωση και η Τούνη είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην τους ενοχλούν στα τηλέφωνα.

Και το ζευγάρι τηρεί την υπόσχεσή του να κρατηθεί για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η Καινούργιου αποκάλυψε πως ο Αλεξάνδρου δεν απαντά στις κλήσεις της.
«Παίρνω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δεν απαντά στα τηλέφωνα. Θέλω να στείλω λουλούδια και ένα δωράκι στην Ιωάννα δεν θέλω να στείλω κάμερα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή μάθαμε πως και η φωτογράφος και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Πολίνα Νιάρχου, γέννησε το μωράκι της με την Κατερίνα Καινούργιου να «λιώνει» στον αέρα της εκπομπής.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε με τη σειρά του και στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα. 

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε ο Γρηγόρης.

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγκινημένη απάντησε με λυγμούς: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».  

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!