GOSSIP

Δείτε ποιο μουσικό κομμάτι αφιέρωσε στον Μαρτίκα ο Μικρούτσικος

Ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης 11/1 εμφανίστηκε συντετριμμένος μετά την αποχώρηση της συντρόφου του και δάκρυσε για το... "κορμάκι της" που δεν άντεξε και έφυγε!

Τα δάκρυα του Σπύρου Μαρτίκα και το συναισθηματικό του ξέσπασμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου. Ο παίκτης του Survivor δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν η σύντροφός του ανακοίνωσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω ψυχολογικής πίεσης.

«Παιδιά, με συγχωρείτε… εύχομαι να είναι όλα καλά με τη μητέρα της κοπέλας αλλά ήταν πολύ κακό αυτό που είδα. Δεν του ‘βγαινε ούτε δάκρυ. Γιατί δεν έφυγε λοιπόν κι αυτός; Ρε ζορίζεται να του βγει δάκρυ, σφίγγεται» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha, αμέσως μετά την προβολή του πολυσυζητημένου αποσπάσματος.

«Και η Βρισηίδα αν το είδε θα γέλαγε. Πιέζεται για να το κάνει συγκινητικό, κάνει παύσεις για να πέσει το μουσικό χαλί να του δώσει την πρέπουσα ένταση, το έχει δουλέψει. Όλο αυτό θα είχε γίνει πιστευτό εάν είχαν περάσει δύο μήνες και όντως πραγματικά δεν άντεχε. Ακόμα και αυτό το ψεύτικο δάκρυ που το πάλεψε, θα το πιστεύαμε» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Πείνα ιδεών είναι, όχι κανονική. Δεν έχω τι να πω, πρέπει να πω το ξεχωριστό και λέω την… σε -άρα τελειώνει αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω» σχολίασε με τον τρόπο του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφιερώνοντας στον Σπύρο Μαρτίκα το τραγούδι «Το Κορμάκι Σου», που είχε γράψει ο ίδιος για τη Σοφία Βόσσου το 1988.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Καινούργιου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!