GOSSIP

Σήμερα θα ανακοινωθεί η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη Φιλιππίδη

Στην τελική της ευθεία μπαίνει πλέον η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σήμερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα ακούσει την κρίση της Εισαγγελέως της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που επί δέκα μήνες δικάζεται για πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για τρεις υποθέσεις άσκησης σεξουαλικής βίας σε βάρος γυναικών, νεαρών συναδέλφων του. Η πρώτη αφορά σε βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2008 και οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού, που καταγγέλλεται πως τελέστηκαν το 2010 και το 2014.

Ο ίδιος στο δικαστήριο αρνείται κάθε κατηγορία, αλλά σήμερα η εισαγγελέας θα κάνει την πρότασή της στο δικαστήριο και θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων πριν εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Με το "ένοχος" ή "αθώος" της Εισαγγελέως, που έχει ειδικό βάρος για το δικαστήριο, χωρίς ωστόσο να δεσμεύει την απόφαση του, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την τελική απόφαση των δικαστών.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014. Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση του καταλογίζεται ότι επιχείρησε να βιάσει συνάδελφο του μέσα στο αυτοκίνητο του, έπειτα από επαγγελματικό ραντεβού με την άνεργη τότε, παθούσα .

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!