GOSSIP

Η Μαρία Ναυπλιώτου εξομολογείται πως και η ίδια έκανε ψυχοθεραπεία

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "στΟργή" του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της ως η "Γιατρός", βρέθηκε χθες Παρασκευή 13/1 καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχοθεραπείας.

«Αν αισθανθώ ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό ή ξεπερνάει τα όρια, εκεί γίνομαι αυστηρή και αποχωρώ. Απότομη όμως όχι, δεν είμαι. Σπάνια δηλαδή θα έχω κάποια έξαρση, όχι πολύ συχνά. Νομίζω ότι η ψυχοθεραπεία έχει παίξει σημαντικό ρόλο, δηλαδή κάποια στιγμή όταν ήμουν αρκετά νέα χρειάστηκα βοήθεια και την ζήτησα.

Η σχέση που δημιούργησα με τον εαυτό μου με βοήθησε να με γνωρίσω, να με κατανοήσω, να με αποδεχτώ. Όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που έχουμε, τα αρνητικά στοιχεία που έχουμε, τα πάνω και τα κάτω και τα απότομα που μπορεί να μας συμβούν, όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου και με την θεραπεία σιγά σιγά εξομαλύνονται και υπάρχει μεγαλύτερη αρμονία.

Από τη στιγμή που αναγνωρίζεις κάθε τι, ξέρεις να το διαχειριστείς και όσο περνάει ο καιρός το διαχειρίζεσαι όλο και πιο γρήγορα. Επίσης, το γεγονός ότι πήρα την ευθύνη του εαυτού μου και σταμάτησα να κατηγορώ τους άλλους για αυτά που δεν μου συμβαίνουν.

Το ζήτημα είναι πως το να έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και να παίρνεις όλες τις αποφάσεις είναι η μεγαλύτερη ελευθερία. Αυτό σου επιτρέπει και να καταλαβαίνεις τους άλλους καλύτερα, να μπαίνεις στα παπούτσια τους και να είσαι πιο τρυφερός με τους ανθρώπους», είπε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!