GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βαφτίζουν τον μικρότερο γιο τους

Το μυστήριο θα γίνει το Σάββατο 23 Μαίου, στις 19.00 το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, ενώ θα ακολουθήσει cocktail party στο club-restaurant Island.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη βάφτιση Σάββατο, λόγω των υποχρεώσεων του Γιώργου Λιάγκα στα live του The Voice 2 τις Κυριακές, ενώ επέλεξε να γίνει στην Αθήνα (τον μεγαλύτερο γιο τους, Γιάννη τον είχαν βαφτίσει στην Τήνο) ώστε να έχουν κοντά τους όσο το δυνατόν περισσότερους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Τον στολισμό της βάφτισης του μικρού Δημήτρη έχει αναλάβει η καλή φίλη της Φαίης Σκορδά, Fevronia, η οποία είχε επιμεληθεί και τη βάφτιση του Γιάννη.

Νονοί του μικρού θα είναι ο παιδικός φίλος της Φαίης, Σάββας Τζεβελέκης, και η δημοσιογράφος, Σόνια Καζόνι, που είναι φίλη και συνεργάτιδά της Φαίης στο προσωπικό της site.

O μικρός θα πάρει το όνομα του μπαμπά της Φαίης, ενώ οι μπομπονιέρες θα είναι από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, όπως εξάλλου είχαν κάνει και στο γάμο τους, θέλοντας να διατεθούν τα χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών που ζουν εκεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!