TV BITS

H Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε τη φήμη πως είναι έγκυος [βίντεο]

Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου, αιφνιδίασε πολλούς όταν την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor All Star και αμέσως φούντωσαν οι φήμες πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο παιδί της με το σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

Η ίδια την Κυριακή 15/1 πήρε το δρόμο επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο προς την Αθήνα, συνταξιδεύοντας μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο, τον σχεδιαστή κοσμημάτων που ψηφίστηκε να αποχωρήσει από το Survivor All Star.


Μάλιστα η Βιρσηίδα, φρόντισε με ένα βίντεο που ανέβασε σε story να σχολιάσει για πρώτη φορά τις φήμες πως είναι έγκυος ξεκαθαρίζοντας πως ένα τέτοιο σενάριο δεν ισχύει και πως είναι θέματα υγείας αυτά που την ώθησαν στο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης μέσα στην πρώτη εβδομάδα.


«Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!