TV BITS

Η Γραμμέλη κατακεραύνωσε τον Μαρτίκα για την στάση του στο Survivor

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό Μας, σχολίασαν σήμερα εκτενώς όλες τις εξελίξεις στο Survivor All Star και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τον φαρμακοποιό του Survivor και τα όσα είπε για τον Βασάλο, αλλά και για τον Κατσούλη, αφού πολλοί πιστεύουν πως ξεδιπλώνεται ένα νέο σχέδιο Μαρτίκα!

Μάλιστα η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν κρατήθηκε και έστρεψε τα πυρά της κατά του Σπύρου Μαρτίκα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη φάνηκε να είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη με την επίμαχη ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα, για τον  Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Αν ο Βασάλος θέλει να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, να πάει σε άλλο παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία από τις δηλώσεις του on camera ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Πάντως, εάν έβγαινε ένας άνδρας και έλεγε αυτό το σχόλιο για την «ισιωτική» για γυναίκα, τώρα όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης θα τον κατηγορούσαν ότι έκανε σεξιστικό σχόλιο. Εγώ θεωρώ ότι αυτή η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα ήταν το πρώτο λάθος, ένα από τα πολλά που έχει κάνει για την εικόνα του στο Survivor», είπε ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ νομίζω ότι κάνει ό,τι μπορεί για να προσηλυτίσει το κοινό του. Είναι πάρα πολύ ευφυής, πάρα πολύ έξυπνος. Όταν βάζει στο μάτι κάποιον, θα κάτσει απέναντι από την κάμερα και θα τον θάψει με όλα τα μεγαλεία που του αρμόζουν», ήταν τα σχόλια στο «Πρωινό μας»

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!