TV BITS

Survivor All Star: Στο νοσοκομείο πήγαν οι Δαλάκα και Μεταξά

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά, είναι αναμφίβολα από τις πιο δυνατές και μαχητικές παίκτριες του Survivor All Star, αλλά στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/1 είδαμε πως και οι δυο απουσίαζαν από το συμβούλιο του νησιού.

Μετά το χθεσινό αγώνα όπου τη νίκη πήραν οι Μαχητές, είδαμε τη Δαλάκα να δείχνει πολύ ταλαιπωρημένη καθώς η ίδια και άλλα μέλη της ομάδας της εμφάνισαν βήχα, πονοκεφάλους και πυρετό. 


Από την άλλη η Μελίνα Μεταξά παραπονέθηκε για έντονο πόνο, μετά από τραυματισμό στα πλευρά που την κάνει να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.
 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά βρίσκονται στο νοσοκομείο.

«Να ενημερώσω επειδή βλέπετε δυο άδειες θέσεις της Μελίνας και της Κατερίνας. Τα δύο κορίτσια έχουν μεταφερθεί στην κλινική για κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις η Μελίνα και για ένα θέμα που αντιμετώπισε όλη η κόκκινη ομάδα η Κατερίνα. Επομένως απόψε δεν θα είναι μαζί μας. Ευχόμαστε να είναι καλά και να είναι κοντά μας σύντομα», είπε ο Γιώργος Λιανός.   

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!