TV BITS

Survivor: Ήττα για τους Μαχητές - Δείτε ποια είναι υποψήφια για αποχώρηση

Μπορεί οι Διάσημοι να έκαναν αρχικά καλό... ποδαρικό στο Survivor All Star, αλλά αυτή την εβδομάδα, μετά από δύο σερί ήττες, ανέδειξαν τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, τους Κώστα Παπαδόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρο Μαρτίκα.

Ωστόσο στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 17/1, οι Διάσημοι επέστρεψαν στις νίκες με την Ευρυδίκη να φέρνει τον τελικό πόντο στην ομάδα της, κερδίζοντας ως αντίπαλο την Καρολίνα.


Έτσι οι Μαχητές μετά από μια βαριά ήττα με σκορ 10-4 οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, όπου έπρεπε να αναδείξουν έναν υποψήφιο για αποχώρηση.


Και αυτή τελικά ήταν η Καρολίνα Καλύβα.
 

Δείτε εδώ το βίντεο με την ψηφοφορία των Μαχητών 

Η παίκτρια μετά την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό ότι ψηφίστηκε από την ομάδα της να φύγει από το παιχνίδι, απάντησε πως το περίμενε, αλλά το δέχεται με αγάπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα είπε: «Το περίμενα, η αλήθεια είναι. Είναι λίγο πρωτόγνωρο το feeling γιατί ουδέποτε η ομάδα μου με έχει ψηφίσει για την αγωνιστικότητα μου. Έχει φανεί ότι έχει αργήσει λίγο η προσαρμογή μου στο παιχνίδι μα λίγο σήμερα ένιωσα ότι είμαι εγώ. Κατανοώ την ψήφο των συμπαικτών μου. Οι περισσότεροι όπως είπαν και στο συμβούλιο ψήφισαν με αυτόν τον τρόπο. Λαμβάνω με αγάπη την ψήφο τους. Καταλαβαίνω ότι σε αντίθεση με τους διάσημους, εμάς ήταν πιο δυσχερής η θέση μας στον ποιο θα ψηφίσουμε. Γιατί λίγο-πολύ είμαστε στα ίδια. Από την άλλη ξέρω ποια είμαι και ίσως και να είναι μια αφύπνιση για εμένα όλο αυτό και με βγάζει και λίγο πιο δυνατή. Ξέρω την αγάπη μου, βρίσκεται εδώ μέσα, η αγάπη μου για το παιχνίδι, η αγάπη μου να μάχομαι, Να σήμερα ας πούμε, απέκτησα κι άλλα σημάδια από το σημερινό run» προσθέτοντας πως θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!