TV BITS

Πρωινό Μας: Πλάνταξε στο κλάμα η Βρισηίδα για τη Μαριαλένα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, το μοντέλο που πρόσφατα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την είδαμε να πλαντάζει στο κλάμα on camera.

Συγκεκριμένα, όταν η Φαίη Σκορδά, της ζήτησε να δουν μαζί τις χθεσινές εξελίξεις στο Survivor All Star, όπου είδαμε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και την είδαμε να κλαίει στην αγκαλιά του συντρόφου της Σάκη Κατσούλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου, με δάκρυα στα μάτια, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την καταλαβαίνω πάρα πολύ την Μαριαλένα και όταν είπε ότι ζαλίζεται και όλα αυτά, γιατί ξέρω πως είναι εκεί μέσα και πόσο δύσκολο είναι για τις πιο μικροκαμωμένες. Βέβαια, η Μαριαλένα σαν αθλήτρια έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι την καταλαβαίνω πάρα πολύ. Να είσαι χωρισμένος από τον άνθρωπο σου και να ξέρεις ότι είναι εκεί. Θα πουν, «έλα μωρέ, άλλοι τους άφησαν πίσω». Εκεί δεν σκέφτεσαι ότι είναι πίσω η οικογένεια σου και ο κόσμος σου. Όταν είστε στο ίδιο μέρος, χωριστά και δεν μπορείς ούτε να του μιλήσεις ούτε να τον αγκαλιάσεις σε μια δύσκολη στιγμή σου είναι πιο απάνθρωπο».

«Όταν ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και έκλαιγα, έλεγα ότι ο Σπύρος ήθελε τόσο πολύ να πάμε, όχι εγώ, επειδή πίστευε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και ο Σάκης μού έλεγε, «άστα και εμένα η Μαριαλένα με έπεισε να έρθουμε, δεν ήθελα πολύ να έρθω αλλά την στηρίζω και την αγαπάω». Οπότε λέει αλήθεια τώρα η Μαριαλένα, δεν λέει ψέματα ούτε κάνει και στρατηγική».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!