GOSSIP

O "Κόρο" βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο - Δείτε ποιος το επιβεβαίωσε

Εδώ και αρκετές ημέρες ακούγεται έντονα η φήμη πως στο Survivor All Star σύντομα θα μπουν νέοι παίκτες όπως οι Γιώργος Κορόμι, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου κ.ά. και σήμερα τουλάχιστον η είσοδος του "Κόρο" μάλλον επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα την επιβεβαίωση την έκανε έμμεσα,  η Φαίη Σκορδά. συνομιλώντας σήμερα στο Πρωινό Μας, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Το θέμα είναι ποιος θα αποχωρήσει σήμερα και συνεχίζουμε με το Survivor. Το θέμα είναι ότι ίσως ο Γιώργος Κόρομι είναι ήδη εκεί», είπε στην αρχή η Φαίη Σκορδά με την Βρισηίδα Ανδριώτου να λέει: «Εγώ έφυγα αλλά έχω ακούσει ότι ήταν εκεί».

«Δεν τον είδες; Δεν τον συνάντησες στο ξενοδοχείο να πάρετε ένα πρωινό μαζί;», αναρωτήθηκε στην πορεία η παρουσιάστρια με την πρώην παίκτρια του “Survivor” να απαντάει αρνητικά.

«Στη συνέχεια, στη συνέντευξη θα αποκαλύψουμε ακόμη μια παίκτρια που θα ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο. Ίσως μέσα από τις αποχωρήσεις να γίνουν πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Να αποχωρήσει σήμερα κάποιος που δεν περιμένουμε να φύγει», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!