GOSSIP

Ο φημολογούμενος σύντροφος της Ευρυδίκης την στηρίζει δημόσια

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια εκ των 4 υποψηφίων για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star και πλέον το κοινό είναι αυτό που αποφάσισε ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου στο συμβούλιο και είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να υπερασπίζεται σε πρόσφατο συμβούλιο του νησιού, την επί 5 έτη σύντροφό του, αλλά και στην Ελλάδα, ο έτερος... φημολογούμενος σύντροφος της Βαλαβάνη, επίσης την στηρίζει.

Οπως αναφέρει το gossip-tv.gr o φημολογούμενος σύντροφoς της Βαλαβάνη, ο Γρηγόρης Μόργκαν έδειξε στους followers του πως βλέπει survivor και φυσικά υποστηρίζει την Ευρυδίκη

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μόργκαν έκανε για πρώτη φορά ανάρτηση στο Instagram για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ζήτησε από τους followers του να τη στηρίξουν για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν που φημολογείται ότι έχει σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Ο Γρηγόρης Μόργκαν, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί κάνοντας μια «βόλτα» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgaram έχει δυο μεγάλες αγάπες. Το σερφ και τη μουσική.

Είναι ντράμερ στους Barb Wire Dolls που έχουν έδρα το Λος Άντζελες. Είναι όμως και σέρφερ. Για πρώτη φορά έκανε σέρφινγκ στα 13 του χρόνια και από τότε έχει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Ο Γρηγόρης έχει διπλή καταγωγή αφού ο πατέρας του είναι Αμερικανός και η μητέρα του έχει καταγωγή από την Καβάλα. Στην εφηβεία του ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό και έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24.

Συμμετείχε στο Nomads καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη. Τον έχουμε δει όμως και ως μουσικό στο X Factor.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος ενώ του αρέσει πολύ η γίογκα και πιστεύει πως: « Ο διαλογισμός είναι χρήσιμος στις «δύσκολες» στιγμές».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!