WOMEN'S GUIDE

Η Καλομοίρα μας έδειξε πως να φτιάξουμε το τέλειο δυναμωτικό smoothie

Η γνωστή τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ με το σύζυγό της και τα παιδιά τους, έχει γίνει άκρως εντυπωσιακή από όταν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και μας δείχνει πως φροντίζει πολύ τη διατροφή της, για να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα που με κόπους επανάκτησε μετά τις γέννες και να θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού της.

Η ίδια, πρόσφατα, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου μας έδωσε και εμάς τη συνταγή για το συγκεκριμένο smoothie που περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σελήνιο, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, άλφα τοκοφερόλη, βιταμίνες Α, C, E, B1, B2, B6, D, K, νάτριο, σελήνιο, φυλλικό οξύ, β-καροτένιο, κάλιο, νάτριο και μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό.

Είναι δηλαδή ό,τι πρέπει για ένα τέλειο ξεκίνημα της ημέρας, ειδικά όταν αυτή είναι απαιτητική. Μην ξεχνάμε ότι με τόσα λαχανικά, το συγκεκριμένο smoothie φροντίζει και για τη σωστή λειτουργία του εντέρου ενώ ενδυναμώνει και ενυδατώνει αμέσως.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Σέλερι, σιτόχορτο, Κολκυθάκια φρέσκα, αγγουράκια, kale που είναι καλή πηγή θειαμίνης, ριβοφλαβίνης, παντοθενικού οξέος, βιταμίνης Ε και αρκετών διαιτητικών μετάλλων, όπως σίδηρος, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο και φώσφορο, κόλιανδρο, τζίντζερ που όπως θα δείτε που λέει στο βίντεο η ίδια η Καλομοίρα, δεν αρέσει και πολύ στα παιδιά αλλά και πορτοκάλι και τέλος κουρκουμά που ως γνωστόν είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ευεργετικά για τον οργανισμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!