GOSSIP

Δείτε τί αποκάλυψε ο Αλεξάνδρου για τον τοκετό της Τούνη

Οι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους που έγιναν γονείς για πρώτη φορά και κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το αγοράκι τους, αλλά ο σύντροφος της γνωστής influencer αποκάλυψε πως ο τοκετός δεν ήταν καθόλου εύκολος.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να απαντήσεις στις απορίες των διαδικτυακών του φίλων σχετικά με τον γιο του.

Έτσι λοιπόν, πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχοντας στο πλευρό του την Ιωάννα.

Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή που πιάνεις για πρώτη φορά το μωράκι στα χέρια σου. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και χαιρόμουν για τους φίλους μου που έκαναν παιδάκια, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το πώς είναι να έχεις το δικό σου. Μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Δεν θέλω να το αφήνω, θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω. Σου βγαίνει ένα συναίσθημα να του παρέχεις ασφάλεια και γενικά σου λείπει όσο και είσαι δίπλα του. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή» αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Κάναμε μωρό και χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει, το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο. Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα. Σίγουρα αλλάζω πάνες και μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου», ανέφερε ακόμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όσον αφορά στον τοκετό της Ιωάννας Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε: «Η εμπειρία ήταν τρομερή στο τέλος. Ήταν ζόρικη, η Ιωάννα θυμάται τα μισά. Είχε 17 αιματοκρίτη για αυτό μπήκα και εγώ στο χειρουργείο, κανονικά απαγορεύεται. Το φυσιολογικό είναι 40 για να μπεις χειρουργείο. Η εμπειρία του να ακούσεις το πρώτο κλάμα του παιδιού σου είναι, τι να πω…».

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε: «Ήταν ζόρικα. Γενικά γεννούσα μία ημέρα γιατί πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό. Γενικά ταλαιπωρήθηκα. Άλλο παιδί δεν κάνω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!