GOSSIP

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επιβεβαιώνει τη φήμη πως χώρισε

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς κάποιοι θεωρούσαν βέβαιο πως θα μπει στο Survivor All Star, αλλά η ίδια είναι ακόμη στην Αθήνα και παράλληλα φούντωσαν διάφορες φήμες όπως πως είναι έγκυος ή πως έχει χωρίσει. Και τελικά ισχύει το δεύτερο!

Την άνοιξη του 2022 η πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks είχε δεχτεί την πρόταση γάμου του συντρόφου της και φορούσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.


Όμως τώρα, στην εκπομπή Πρωινό Μας, είδαμε ποιοι πρώην παίκτες του Survivor πήγαν για να κάνουν εργομετρικά τεστ για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο και ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Ορέστης Τσανγκ αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία φρόντισε να επιβεβαιώσει τη φήμη για το χωρισμό της, αλλά είπε πως βρέθηκε στο χώρο για να πάει σε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα και όχι στο  Survivor All Star.


Ωστόσο με τις δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται να πάει Άγιο Δομίνικο.
 

«Είμαι εδώ επειδή θα κάνω ένα γκεστ στο My Style Rocks και όχι για τα εργομετρικά του Survivor. Όντως χώρισα. Πριν συμβεί αυτό δεν σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω, αλλά πλέον είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα. Πάντα ένας χωρισμός είναι πολύ δύσκολος, αλλά όλα γίνονται για καλό. Η ζωή συνεχίζεται», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!