TV BITS

The Voice: Η Παπαρίζου έκανε ένα επικό steal από το team του Μουζουράκη

Το προτελευταίο επεισόδιο των Knockouts της φετινής σεζόν, παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 21/1 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και είδαμε και την Έλενα Παπαρίζου να κάνει ένα επικό steal.

Ειδικότερα, στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου βρέθηκαν για μια ακόμα φορά η Άννα Σμυρλόγλου, η Βάνα Μήτσου και ο Σταύρος Σταυρινίδης. Ύστερα από λίγα λεπτά σκέψης, ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να συνεχίσει με την Βάνα Μήτσου στο The Voice με αποτέλεσμα το παιχνίδι να «τελειώσει» εδώ για τους άλλους δύο διαγωνιζόμενους.

Η Έλενα Παπαρίζου, όμως, φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια μιας και πάτησε το steal button την ώρα που ο Πάνος Μουζουράκης πλησίαζε τους άλλους δυο παίκτες προκειμένου να τους αποχαιρετήσει. «Που πας; Κάτσε κάτω, Πάνο» φώναξε, αμέσως, ο Σάκης Ρουβάς.

«Η αλήθεια είναι ότι τους θέλω και τους δύο! Μπορώ να τους κάνω ντουέτο; Χρωματικά ταιριάζουν σίγουρα. Πραγματικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ για το ποιον θέλω γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να είχα την ευκαιρία να δουλέψω και με τους δύο σας. Απλά πήρα την απόφαση να συνεχίσω με το άτομο που νιώθω ότι ακούω στην επόμενη φάση. Μέσα στο κεφάλι μου ακούω να λέει τραγούδι και τα λοιπά. Και αυτό το άτομο είναι η Άννα Σμυρλόγλου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου για να δώσει την δεύτερη ευκαιρία στη νεαρή διαγωνιζόμενη του The Voice.

Δείτε εδώ τη στιγμή του steal και τις αντιδράσεις των υπόλοιπων coaches.

 

Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες, μετά τα χθεσινά Knockouts και το steal.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!