TV BITS

Survivor: Απολογήθηκαν οι Μάριος - Καρολίνα για τις "κρυφές" συναντήσεις τους

Χαμός έγινε στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, όταν ο Γιώργος Λιανός, αναγκάστηκε να κάνει αυστηρές παρατηρήσεις στους Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Καρολίνα Καλύβα, οι οποίοι συναντιόντουσαν κρυφά στο δάσος με την κάμερα να τους έχει τσακώσει στα... πράσσα.

Έτσι, αφού δέχθηκαν τις παρατηρήσεις του Γιώργου Λιανού, ο Ο 36χρονος diving instructor των Διασήμων και η γοητευτική pilates instructor των Μαχητών έπρεπε να δικαιολογήσουν όλα όσα παρακολουθήσαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρατηρήσεις έκανε ο Λιανός και στους Κατσούλη - Ρουμελιώτη για τον ίδιο λόγο.

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στον παρουσιαστή του Survivor All Star της Κυριακής. Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και  μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η γοητευτική παίκτρια της μπλε ομάδας με αφορμή την δήλωση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την προσωπική της γνωριμία με τον Μπο.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είπαν 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!