TV BITS

Survivor: Μπάρτζης και Μαρτίκας κατηγορούν για «υποκρισία» τον Σάκη

Νέα ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας επιτίθενται στον Σάκη Κατσούλη μετά τις κρυφές του συναντήσεις με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ηχθεσινή βόμβα στο Survivor με το τρυφερό τετ-α-τετ της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο σε ζούγκλα του νησιού έφερε άλλη μία αποκάλυψη, καθώς ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπαν πως οι δύο παίκτες δεν ήταν μόνοι τους.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του Survivor All Star θα υπάρξει νέα ένταση στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο του Σάκη, ο οποίος είναι ηθοποιός για… Όσκαρ και ο Σπύρος Μαρτίκας τον κατηγορεί ευθέως για υποκρισία.

Οι συγκεκριμένες ατάκες έκαναν έξαλλη την Μαριαλένα, η οποία δεν θα αφήσει αναπάντητες τις αναφορές των συμπαικτών του συντρόφου της.

Από εκεί και πέρα, βλέπουμε να παραμένει το πολεμικό κλίμα μεταξύ του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Τάκη Καραγκούνια, μετά τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους στο χθεσινό συμβούλιο και την ανάδειξη του δεύτερου ως πρώτου υποψήφιους προς αποχώρησης αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

Δείτε εδώ το τρέιλερ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!