GOSSIP

Θρήνος στην κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου [βίντεο]

Στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 24/1 η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου του ηθοποιού και τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και τον είχαν οδηγήσει στην εντατική.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Παρέλαση επωνύμων σε θεατρική πρεμιέρα- Τα ζευγάρια, οι καλοντυμένες κυρίες και τα πηγαδάκια!

Ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής παρά τη δημοφιλία του, πάντα προσπάθησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι' αυτό και δεν είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν ότι έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος του ήταν με την ηθοποιό Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Παναγιώτη που του χάρισε τον συνονόματο εγγονό του, Νίκο.

Η μεγάλη αγάπη της ζωής του πάντως, υπήρξε η δεύτερη σύζυγός του Εριφύλη, με την οποία απέκτησε άλλα τρία παιδιά και άλλα τέσσερα εγγόνια.

Συντετριμμένη η Εριφύλη μετά από πενήντα χρόνια κοινής πορείας με τον Νίκο Ξανθόπουλο αποχαιρετά τον άνθρωπό της σήμερα.

Συγκινημένα τα παιδιά και τα εγγόνια του Νίκου Ξανθόπουλου και ειδικά η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αποχαιρετούν τον ηθοποιό στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού». «Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ “Το Σπίτι του Ηθοποιού” (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)» ήταν η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

 

Δείτε εδώ βίντεο με πλάνα από την κηδεία

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!