TV BITS

Survivor: Οι Μάριος και Καρολίνα έγιναν έξαλλοι με τον Κρις [βίντεο]

Η Καρολίνα Καλύβα, βρέθηκε χθες να είναι και πάλι υποψήφια για αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, αλλά όταν ο Κρις Σταμούλης πήρε το λόγο στο συμβούλιο για να σχολιάσει αυτή την υποψηφιότητα έγινε χαμός!

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας, που μόλις πριν από λίγα 24ωρα μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης,  ανέφερε πως πιστεύει πως έπαιξαν ρόλο οι κρυφές συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο και τα λεγόμενά του έφεραν αντιδράσεις.

«Έπαιξε ρόλο το αγωνιστικό κριτήριο, αλλά και το θέμα των συναντήσεων της Καρολίνας και της Μαριαλένας με την κόκκινη ομάδα. Συμφωνώ με όσα είπε ο Νίκος για τις συναντήσεις. Είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης κι είναι φυσικό να θέλουν να βρεθούν, αλλά υπάρχουν κι αρνητικές συνέπειες. Το ένα παραπάνω πλεονέκτημα που θα έχει κάποιος θα σηματοδοτήσει την νίκη ή την ήττα του… Επίσης μπορεί να δημιουργούνται κάποιες στρατηγικές μεταξύ αυτών των παικτών. Δηλαδή βρίσκονται με τα παιδιά και δεν συζητάνε τίποτα άλλο; Μιλάνε περί ανέμων κι υδάτων;» δήλωσε αρχικά ο Κρις Σταμούλης στο Survivor.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν κάνει στρατηγική κι ότι κάποιοι δεν έχουν δυναμική και το ρίχνουν εκεί. Επιπλέον τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο κι η Καρολίνα Καλύβα του ζήτησαν τον λόγο που δεν τις προσέγγισε για να τις πει τους προβληματισμούς του και το έκανε ενώπιον όλων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Η συζήτηση είχε πολλές πλευρές και κανένας δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα.

Δείτε εδώ τα όσα είπε ο Κρις Σταμούλης και το πως αντέδρασε ο Μάριος

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!