TV BITS

Πρωινό Μας: Η μητέρα της Καρολίνας «άδειασε» τον Μπο

Η κυρία Ζωή, η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα, το πρωί της Παρασκευής 27/1 βρέθηκε από την έναρξη της εκπομπής Πρωινό Μας, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και όσο ακούγονταν τα πρώτα λόγια της κόρης της, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η ίδια σχολίαζε τα πάντα και φυσικά αναφέρθηκε και στην σχέση της κόρης της με τον Μπο.

 

«Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι. Τώρα με το αυτοκίνητο. Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή.

Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι. Δε το θεωρούσαμε σωστό να βγει αυτή η προβολή πανελλήνια γιατί ήταν ενός μηνός η σχέση τους. Μου έλεγε εντάξει, την αγαπώ. Δεν θέλω να πω περί καλών προθέσεων, το αφήνω, φεύγει. Το focus της όλης ιστορίας ήταν το Survivor κι η προκοπή της αγωνιστικά» είπε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως ο αδελφός της Καρολίνας, τηλεφώνησε στον Μπο και του ζήτησε να μην μιλά για την Καρολίνα.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!