TV BITS

Τhe Voice: Σάκης Ρουβάς και Λένα Ζευγαρά σε ένα ξεσηκωτικό Medley

Τo tελευταίο επεισόδιο των Knockouts του "Τhe Voice of Greece"  θα παρακολουθήσουμε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου καθώς οι 4 coaches θα ολοκληρώσουν τις ομάδες τους και θα ετοιμαστούν για τα Battles.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς σε όλη τη διάρκεια των Knockouts συνεργάζονται με τους guest coaches good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά αντίστοιχα, με τους οποίους συνεργάστηκαν στην επιλογή των τραγουδιών και στην προετοιμασία των ομάδων.

Όσο δύσκολες κι αν είναι οι αποφάσεις στα Knockouts οι coaches ξέρουν πως πρέπει να προχωρήσουν στην τελική επιλογή ελπίζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις πως ένα steal θα δώσει την πρόκριση σε ένα ταλαντούχο διαγωνιζόμενο.

Σε αυτό το επεισόδιο το steal γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη υπόθεση.

Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης αλλάζουν θέσεις και ακούγεται ο ήχος του steal! Ποιος το πάτησε και για ποιον καλλιτέχνη; 

Η σκηνή παίρνει φωτιά την ώρα που στο stage του The Voice of Greece ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται τη Λένα Ζευγαρά. Μια εκρηκτική συνεργασία σε ένα ξεσηκωτικό medley επιτυχιών που μας… ρίχνει στα «πατώματα» πριν «αμαρτήσουμε» αλλά στο τέλος θα «αντέξουμε»! 

Ο Γιώργος Λιανός είναι όπως πάντα εκείνος που δίνει στους coaches το χρόνο για ένα steal ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράζεται τη χαρά των διαγωνιζόμενων που προκρίνονται! 

Μη χάσεις το τελευταίο επεισόδιο των Knockouts αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ

Δείτε εδώ το τρέιλερ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!