TV BITS

The Voice: Ολοκληρώθηκαν τα Knockouts με ένα ακόμη... επικό steal

Για μια ακόμη φορά το The Voice με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα. Πιστοί στη θέση των coaches βρέθηκαν εκ νέου ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης, αλλά μόνο ένας εξ αυτών μπορούσε χθες να κάνει ένα steal.

Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η φάση των Knockouts με τους coaches να έχουν πλέον σχηματίσει τις ομάδες με τις οποίες θα πάνε στα Battles.

Εκρηκτικό ντουέτο Ρουβά – Ζευγαρά

Μία εκρηκτική εμφάνιση περίμενε χθες βράδυ τους τηλεθεατές του The Voice. 

Το highlight της χθεσινής βραδιάς, ήταν αναμφίβολα η στιγμή που coach Σακης Ρουβάς και η «βοηθός» του Λενα Ζευγαρά εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή και ξεσήκωσαν κοινό και θεατές, τραγουδώντας ντουέτο τις μεγάλες επιτυχίες τους…

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Το επικό steal

Το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου ανέβηκαν στη σκηνή γιανα διεκδικήσουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, η Ελένη Θεοδωρίδου και η Βιολέττα Νάτσικα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ενώ ο Γιάννης κλήθηκε να ερμηνεύσει την επιτυχία του Σάκη Ρουβά, «Σε θέλω σαν τρελός».

Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια και coach του The Voice ήρθε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση προκειμένου να διαλέξει με ποιον ή ποια θα συνεχίσει το ταξίδι στο μουσικό τάλεντ σόου. Και η επιλογή της είχε όνομα, που δεν ήταν άλλο από… Ελένη Θεοδωρίδου.

Λίγο πριν αποχωρήσουν – για πάντα – από τη σκηνή, λοιπόν, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και η Βιολέττα Νάτσικα περίμεναν μήπως κάποιος από τους άλλους τρεις coaches πατήσει το steal button. Και αυτό συνέβη με τον πλέον απρόσμενο τρόπο. Ο Σάκης Ρουβάς άλλαξε θέσεις με τον Πάνο Μουζουράκη, μιας και μόνο ο δεύτερος είχε την δυνατότητα να «κλέψει» κάποιον παίκτη στη δεδομένη χρονική στιγμή του διαγωνισμού.

Έτσι, η «δεύτερη ευκαιρία» δόθηκε στην Βιολέττα Νάτσικα ώστε να συνχίσει στο The Voice με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Οι ομάδες

Δείτε ΕΔΩ πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες των 4 coaches μετά την ολοκλήρωση των Knockouts

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!