TV BITS

Survivor: Ο Χάρος μπήκε στους Μαχητές και η Σαλταφερίδου έπαθε...σοκ

Το βράδυ της Κυριακής 29/1 το Survivor All Star επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο, αλλά και με μια νέα άφιξη στην ομάδα των Μαχητών που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο λόγος για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος και επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενισχίσει την προσπάθεια των Μαχητών. Μάλιστα, η πρώην αλλά και νυν συμπαίκτρια του, Εύα Σαλταφερίδου δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη. Θυμίζουμε άλλωστε πως οι δυο τους είχαν επικούς καβγάδες όταν συμμετείχαν στο παρελθόν στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ η Εύη είχε βιώσει και το έντονο φλερτ του συμπαίκτη της.

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» τόνισε χαρακτηριστικά η καλλονή παίκτρια του Survivor All Star για να συμπληρώσει τα εξής. «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον».

Δείτε εδώ το βίντεο από την άφιξη του νέου παίκτη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!