TV BITS

Survivor: "Βαριά" ήττα για τους Μαχητές - Στον... τάκο βγήκε ο Κρις Σταμούλης

Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, για πρώτη φορά είδαμε μια ομάδα στο φετινό Survivor All Star να χάνει με τόσο μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Συγκεκριμένα οι Μαχητές, που ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα φάνηκαν να έχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα, ηττήθηκαν με 10 - 2.


Η προσθήκη του Σώζων στην ομάδα όχι απλά δεν έφερε ενέργεια και λύσεις, αλλά ίσως και να περιέπλεξε περισσότερο την κατάσταση, καθώς ο παίκτης ήδη μετά τον πρώτο του αγώνα συμμετείχε ενεργά στο θέμα που προέκυψε στην ομάδα, δυναμιτίζοντας περαιτέρω την κατάσταση. 



Το πρόβλημα των Μπλε δεν είναι μόνο οι ήττες σε αγωνίσματα και η απώλεια επάθλων, αλλά και μερικές κακές τοποθετήσεις του Κρις, που φαίνεται να έχουν χαλάσει το κλίμα της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, οι Μαχητές πηγαίνοντας στο Συμβούλιο φάνηκε να έχουν προαποφασίσει την υποψηφιότητα του νέου παίκτη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε να επιτεθεί στον Γκότση και να γιγαντώσει τα προβλήματα των αντιπάλων του. 


Δείτε εδώ όσα είπε ο Μαρτίκας και τί του απάντησε ο Ηλίας


Ακόμα και μετά το άνοιγμα της κάλπης και με δεδομένη πλέον την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη, οι Διάσημοι δεν σταμάτησαν να τοποθετούνται πάνω σε αυτήν την άδικη για τους ίδιους υποψηφιότητα. 

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είπε ο Κρις Σταμούλης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!