GOSSIP

H Βίκυ Κάβουρα είναι "θύμα" του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση  του 50χρονου λογιστή-ασφαλιστή που πριν λίγες ημέρες βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, καθώς αποκαλύπτεται πως πολλά άτομα είχαν πέσει θύματα απάτης από τον 50χρονο και ανάμεσα σε αυτά μάθαμε πως είναι και η 36χρονη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και στη Βιβή Μπουγιούρα για το πώς ενημερώθηκε πως βρίσκεται στη λίστα με τα θύματα του 50χρονου. «Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, ώστε να πληρώνουμε κάθε μήνα, κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί. Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, τρόμαξα, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα.

Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Περνάω πάρα πολύ δύσκολα. Είναι κι άλλα 60 άτομα σε αυτή την ιστορία. Όλες αυτές τις μέρες μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε. Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα», δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα.

Δείτε εδώ τα όσα είπε η ηθοποιός

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!