TV BITS

Survivor: Ο Μάριος σχολίασε την αποχώρηση της... Κάρολ του [βίντεο]

Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor All Star, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που τον είδαμε να ανταλλάσσει φιλιά μαζί της, σχολίασε τις εξελίξεις αποκαλώντας την πρώην παίκτρια "Κάρολ".

Ειδικότερα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας εξομολογήθηκε πως «από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας είναι η αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας και έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο όπως ανέφερα και στον Γιώργο Λιανόστο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ».

«Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται! Είμαστε σε ένα παιχνίδι που έχει μια αρχή ακι ένα τέλος και όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει και θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει» συμπλήρωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα από το Survivor All Star.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Πάντως την... ψύχραιμη αυτή στάση του Μάριου, την σχολίασε αρνητικά και η Αφροδίτη Σκαφίδα, που φάνηκε να απορεί πως ο Μάριος δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ όταν είδε να αποχωρεί η Καρολίνα.

Δείτε εδώ τα όσα είπε η Αφροδίτη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!