GOSSIP

Η Εύη Βατίδου μίλησε για σενάριο επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια

Πρόσφατα η Εύη Βατίδου, η πρώην σύζυγος του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια, είχε κάνει τηλεοπτικές δηλώσεις όπου είχε εκφράσει αρνητική γνώμη για τη νυν σύντροφο του πρώην της, αλλά σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας, είδαμε νέες αποκλειστικές δηλώσεις στις οποίες απάντησε ακόμα και για το σενάριο επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια. 

Συγκεκριμένα η Εύη Βατίδου πρόσφατα είχε πει για τη νυν σύντροφο του Αλέξη Κούγια: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους».


Ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας είχε αρνηθεί να σχολιάσει αυτές τις δηλώσεις και είχε εκτοξεύσει απειλές ενάντια όσων τολμήσουν να εμπλέξουν τα δυο παιδιά του και την οικογένειά του σε δημόσια συζήτηση.


Και σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Εύη Βατίδου σε βραδινή της έξοδο έκανε νέες δηλώσεις για τον Αλέξη Κούγια: «Τον ευχαριστώ και δημόσια που μίλησε τόσο όμορφα, αναπολώντας αναμνήσεις και στιγμές του παρελθόντος, των καλών στιγμών του παρελθόντος. Ίσως λόγω της γιορτής μας, θυμήθηκε όλο αυτό το κομμάτι και με ξανακάλεσε να γιορτάσουμε μαζί. Κάναμε ό,τι κάνουμε συνήθως κάθε χρόνο. Τουλάχιστον με αναζητά κάποιες στιγμές και αυτό με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει να έχω καλές, φιλικές, σχέσεις μαζί του».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος του Αλέξη Κούγια. Δεν έχω καταλάβει. Κάποιος μου είπε, κάτι μου είπανε… Εμένα δεν μου τη σύστησε κανένας. Δεν με νοιάζει τι έλεγε στο παρελθόν για τις σχέσεις μου. Το έχω ξεχάσει , το μέλλον με νοιάζει και όχι το παρελθόν» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί μετά την προσέγγισή του, η Εύη Βατίδου υπογράμμισε: «Εγώ επιθυμώ να έχω μία καλή, φιλική σχέση μαζί του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος. Αν θα έδινα μια νέα ευκαιρία σε εκείνον, είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω μαζί του». 


Μάλιστα η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε αυτές τις νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου ως την καλύτερη τηλεοπτική ερωτική εξομολόγηση που έχει ακούσει ποτέ!


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!