TV BITS

Survivor: Σοκ θα πάθουν οι Μαχητές - Η καλύβα των Μπλε θα πάρει φωτιά

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την ομάδα των Μαχητών, αφού μετά τις δύο ταπεινωτικές ήττες σε αγωνίσματα ασυλίας, με σκορ 10-2, στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε πως στην παραλία των Μπλε θα συμβεί κάτι σοκαριστικό!

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, στο trailer για το Survivor που θα δούμε σήμερα το βράδυ Τρίτης 31 Ιανουαρίου, η καλύβα της μπλε ομάδα αρπάζει φωτιά. Οι παίκτες σοκαρισμένοι βλέπουν τα πάντα να καταστρέφονται. Μετά από το επόμενο αγώνισμα ασυλίας, όμως, συμβαίνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί…

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζητά από τον Νίκο Μπάρτζη να πάρει τον λόγο. Εκείνος αποκαλύπτει σε όλους ότι «συνέλαβε» ένα άτομο μέσα στο δάσος με κινητό τηλέφωνο. Όλοι οι παίκτες του Survivor εξεγείρονται και ζητούν να μάθουν για ποιον πρόκειται. Ο Νίκος Μπάρτζης, χωρίς δεύτερες σκέψεις, λέει στο Survivor που πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι Μαχητές ένας ένας αποχωρούν σε έξαλλη κατάσταση από το συμβούλιο και όλοι αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις στη συνέχεια του Survivor.

Δείτε εδώ το τρέιλερ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!