GOSSIP

Συγκινεί το «αντίο» της Παναγιώταρου στον υποσμηναγό Τουρούτσικα

Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί τον χαμό του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, που ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην Ανδραβίδα. Οι έρευνες συνεχίζονται και τη νύχτα για τον εντοπισμό του 31χρονου Σμηναγού.

Όπως αναφέρει το protothema.gr oι δύο χειριστές του Phantom, ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης 31 ετών που ήταν ο κυβερνήτης και ακόμη αγνοείται έπειτα από την συντριβή του F-4 στη θάλασσα και ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας 29 ετών, συγκυβερνήτης που εντοπίστηκε νεκρός είχαν απογειωθεί για την εκπαιδευτική τους πτήση το πρωί της Δευτέρας από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας.

O 29χρονος Μάριος - Μιχαήλ Τουρούτσικας καταγόταν από την Αρκαδία, η οποία έχει επίσης βυθιστεί στο πένθος μετά την χθεσινή είδηση του θανάτου του. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έχει επίσης καταγωγή ήταν συμμαθήτρια με τον 29χρονο και θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

«Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε την ανάρτησή της: 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!