TV BITS

Ο Μπο είπε πως νιώθει προδομένος από τους Μάριο και Καρολίνα

Ο Μπο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας για το Survivor All Star, την Καρολίνα Καλύβα, το μήνυμα που του έστειλε αλλά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά συνάντησε τον Μπο στο αεροδρόμιο.


Αρχικά ο ράπερ Μπο τόνισε: «Ο κόσμος έχει μια άποψη, είδε. Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δε θα τη σκοτώσω. Ό,τι έγινε, έγινε. Μου έστειλε όντως ένα μήνυμα αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περεταίρω. Το είδαμε με όλη την Ελλάδα όλο αυτό, καθένας κρίνεται για τις πράξεις του και όχι από μένα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Δε χρειάζομαι καμία εξήγηση. Η μάνα είναι μάνα, αγαπάει το παιδί της και το προστατεύει, είτε με τον σωστό τρόπο, είτε με τον λάθος. Ειναι μάνα μην το ξεχνάμε, μπορεί και να παρασυρθεί. Δεν κοινοποίησα εγώ τη σχέση μου. Η σχέση κοινοποιήθηκε μέσω Instagram από δικά της στόρι που έκανα εγώ repost και τις φίλες της. Εγώ απλά το επιβεβαίωσα. Στον Μάριο δε θα μιλήσω, τι να πω;»!

Και τόνισε ότι νιώθει απογοητευμένος τόσο από την Καρολίνα όσο και από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη: «Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις, όχι από τη σχέση. Είχε προοπτικές στα δικά μου μάτια. Κράτησε ένα μήνα, οπότε δεν είναι κάτι που θα με στιγματίσει. Δε με απασχολεί πλέον εμένα τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος. Ειναι και οι δυο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου. Ο ένας ερωτικά, ο άλλος φιλικά. Είναι κρίμα.»!

Και για την Ελευθερία Ελευθερίου που είναι στην ίδια φάση με τον Μπο, τόνισε: « Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Και αυτή ζει τη δική της ιστορία. Εγώ δε θα μπω στο Survivor. Για την Ασημίνα ένιωσα πως υπήρξε ένας άνθρωπος που είπε την αλήθεια. Ήταν πολύ τιμητικό. Τα πράγματα της Καρολίνας ήρθε και τα πήρε η μητέρα της με τον αδερφό της. Ήπιαμε και ένα καφέ και όλα καλά» είπε ο Μπο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!