GOSSIP

Ο Σοϊλέδης σχολίασε την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου από το Survivor

Πρωτόγνωρα πράγματα είδαμε να συμβαίνουν στο Survivor All Star, αφού μετά την καταγγελία του Μπάρτζη, πως είδε τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό τηλέφωνο στο χέρι, οι δυο παίκτριες αποβλήθηκαν από το Survivor All Star.

Τη σχετική απόφαση την ανακοίνωσε στο χθεσινό συμβούλιο ο Λιανός, που είπε πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή κατηγορία και παραβίαση κανόνων και πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από σχετική έρευνα, αποφάσισε την αποβολή των Δαλάκα - Χατζηανδρέου.


Το όλο σκηνικό θύμισε τις κατηγορίες που είχαν ακουστεί και στο περσινό Survivor κατά των Άρη Σοϊλέδη και Γιώργου Ταλάντσεβ, οι οποίοι όμως δεν είχαν αποβληθεί.


Ο Άρης, μετά τα όσα είδε στο Survivor All Star έκανε το ακόλουθο σχόλιο στα social media: «Και έρχεται και η δικαίωση για το ότι λέγαμε αλήθειες. Διότι εγώ και ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν αποβληθήκαμε από το παιχνίδι, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε κινητό στην κατοχή μας. Μέσω ενός ντόπιου μάθαμε αν οι δικοί μας ειναι καλά χωρίς να πιάσουμε κινητό στα χέρια μας. Εδώ τώρα ειναι μια άλλη περίπτωση. Παίκτες να έχουν κινητό στα χέρια τους» έγραψε στην ανάρτησή του ο Άρης Σοϊλέδης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!