TV BITS

The Voice: Αυτό το ντουέτο έκανε την Παπαρίζου να μην ξέρει τί να κάνει

Με τον ωραιότερο τρόπο έκλεισε το νέο επεισόδιο του The Voice που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ καθώς είδαμε ένα Battle δύο σπουδαίων τραγουδιστών από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου

Ο λόγος για τον Χριστόδουλο Παπαδάκη και την Σίσσυ Πολυδώρου, οι οποίοι παρουσίασαν και το πλέον δεμένο ντουέτο κατά κοινή ομολογία των coaches την συγκεκριμένη βραδιά
 

Οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το κομμάτι «Είσαι παντού και πουθενά» και τα πήγαν πραγματικά περίφημα. Αμέσως μετά τα θερμά λόγια των coaches, όμως, η Έλενα Παπαρίζου έπρεπε να διαλέξει μόνο έναν προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι στο μουσικό τάλεντ σόου και δεν έκρυψε πως ήρθε σε μια πολύ δύσκολη θέση.

«Πολύ δύσκολο! Θέλω να σας ευχαριστήσω που για άλλη μια φορά με συγκινήσατε, πάλι πήγα να βάλω τα κλάματα. Κρατήθηκα όμως τώρα. Είναι σκέτη απόλαυση να δουλεύω με τόσο ταλαντούχα πλάσματα που είσαστε και οι δύο, ανήκετε σε αυτό τον χώρο μιας και είστε και επαγγελματίες τραγουδιστές. Ήσασταν πάρα πολύ ωραίοι, μου άρεσε κάθε σας ανάσα, ήσασταν τόσο μετρημένοι. Και δεν ήταν ότι απλά κοιτιόσασταν στα μάτια, αλλά αισθανόταν ο ένας τον άλλον. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό αυτό το πράγμα όταν κάνουμε ντουέτο και πρέπει να σας συγχαρώ κα τους δυο. Δύσκολη απόφαση. Γιατί είστε τόσο καλοί; Πείτε μου πραγματικά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και coach του The Voice αποφάισε να δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο στη Σίσσυ Πολυδώρου με αποτέλεσμα ο Χριστόδουλος Παπαδάκης να αποχωρήσει οριστικά από το τάλεντ σόου μιας και κανείς coach δεν πάτησε το steal button για εκείνον.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!