TV BITS

Survivor: Ο Βασάλος έχει εκνευριστεί με το πού... αφοδεύει ο Χάρος

Μπορεί οι Μπλε να κατάφεραν το βράδυ της Τρίτης 7/2 να πάρουν επιτέλους μια νίκη σε αγώνα ασυλίας και να κερδίσουν και ένα έπαθλο φαγητού που τόσο πολύ είχαν ανάγκη, αλλά τα προβλήματα στην ομάδα παραμένουν πολλά και δείχνουν άλυτα!

Οι Μαχητές και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star επιδόθηκαν σε αλλεπάλληλους καβγάδες.
Μάλιστα είδαμε να επικρατεί εκνευρισμός ακόμα και για τα πιο... περίεργα πράγματα και σοβαρότατα ζητήματα συγκατοίκησης.
Συγκεκριμένα, εκτός από τις αλληλοκατηγορίες για στρατηγικές και πηγαδάκια είδαμε τον Βασάλο να καρφώνει τον Χάρο για το σημείο που ο δεύτερος επιλέγει να κάνει την... ανάγκη του!
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Βασάλος είπε για τον Παλαίστρο Χάρο πολλά, ενώ εξέφρασε και την ανάγκη του να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο συμπαίκτης του, εναποθέτοντας τις ελπίδες του στο κοινό.

Αναλυτικά, είπε: «Δεν βρίσκω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι στο Survivor ή αν είναι στο σπίτι του και πίνει καφέ με έναν φίλο του. Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω το κοινό να κάνει αυτό που πρέπει, εγώ δεν τον αντέχω άλλο. Το λέω πολύ αντικειμενικά.

Δεν κάνει τίποτα σωστό, τα κάνει όλα λάθος. Ή θα πετά νερά μέσα στην καλύβα από την οροφή ή θα ρίχνει κάτι καρύδες μπροστά μας και θα μαζεύονται μύγες ή θα αφοδεύει δίπλα από την καλύβα και θα βρωμά μην πω τι… Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με το Survivor και τον Σώζωνα».

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!