GOSSIP

Η Ασημίνα μετά την αποβολή από το Survivor έκανε unfollow σε δύο άτομα

Είναι πλέον βέβαιο πως η Κατερίνα Δαλάκα θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα, καθώς έγινε γνωστό πως ακυρώθηκε το ραντεβού που είχε η ίδια και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Ατζούν για να συζητήσουν το μέλλον τους στο ριάλιτι επιβίωσης μετά την κοινή αποβολή τους, αλλά κάτι... περίεργο συμβαίνει με το κινητό της Ασημίνας.

Ο Νίκος Παρτσώλης, από την εκπομπή Πρωινό Μας, αποκάλυψε την ακύρωση του εν λόγω ραντεβού και είπε πως σήμερα η Ασημίνα θα πάρει το κινητό της στα χέρια της.


Η Δαλάκα, το έχει ήδη πάρει και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram.


Η Ασημίνα από την άλλη, ακόμα (μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση, αλλά έκανε δύο unfollow!

Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε unfollow την ίδια, αλλά και τον Άρη Σοϊλεδη.

«Δεν έχει ενεργοποιήσει η Ασημίνα ούτε το viber. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας εμάς, μας έκανε unfollow. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από κάποιον δικό της άνθρωπο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου «Κάρμα», το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!