GOSSIP

Μια δήλωση της Αναστασοπούλου εκνεύρισε τους Λιάγκα και Τσουρό

Μια φράση που είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις δηλώσεις που έκανε μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποτέλεσε αφορμή ώστε να ξεσπάσουν εναντίον της σήμερα τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και ο Κώστας Τσουρός.

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε» δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της, μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία του βιασμού.

Η αναφορά της στη γυναίκα, ωε το κορίτσι που βιάστηκε, εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα,  Πρωινό, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Θα σας πω μία αλήθεια που δεν σας την έχω πει 11 μήνες τώρα. Το ξέρετε ότι με βρίζουν και με απειλούν όλες οι πλευρές στη συγκεκριμένη περίπτωση και γι’ αυτό κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Η πλευρά Φιλιππίδη και το λέω για πρώτη φορά, θεωρεί ότι δεν ήμουν σωστός απέναντί του και ουσιαστικά με τη θέση μου στήριξα τις κυρίες. Και μου λένε ότι δεν βγαίνουν στην εκπομπή και δεν μου δίνουν πληροφόρηση».

Δείτε βίντεο
[Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά της Αναστασοπούλου - «Λέει ότι ο Φιλιππίδης είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε»]
Ακόμη πρόσθεσε: «Η πλευρά των κυριών μου λέει ότι δεν βγαίνει στην εκπομπή γιατί υποστηρίζει πως ήμουν απαράδεκτος και στήριξα τον Φιλιππίδη. Εγώ κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ γιατί και οι δύο νομίζουν ότι είμαι εναντίον τους. Άρα κι εγώ αλλά και ως εκπομπή εδώ έχουμε κάνει κάτι καλά».

«Επίσης, να πω σε όσους μιλάνε για τηλεδίκες, όταν εκείνοι λένε κρίση δεν είναι τηλεδίκη, όταν άλλος λέει κρίση είναι τηλεδίκη; Και δεύτερον, να μην είμαστε υποκριτές. Την απόφαση της δικαιοσύνης τη γράφετε όλοι όσοι έχετε άποψη και κάνετε πραγματικά δίκες, στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι πιστεύετε αυτά που πιστεύατε πριν από την απόφαση. Δηλαδή κάποιες κυρίες λένε ότι είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε για τον βιασμό. Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι τελείως αθώος ο Φιλιππίδης παρότι καταδικάστηκε για τις 2 απόπειρες. Όλα τα άλλα είναι ψέματα κι εγώ δεν λέω ψέματα. Βγείτε και παραδεχτείτε το» είπε σε υψηλούς τόνους.

Όσο για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σχολίασε: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συμφωνώ στα περισσότερα μαζί της, βγήκε και είπε ότι η πρώτη κυρία βιάστηκε. Άρα ποιος την πήρε την απόφαση; Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου; Κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι είμαι ο πάπας της Ρώμης. Να μη σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου που λέει ότι αποπειράθηκε να βιάσει δύο, του το αναγνωρίζουν και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη; Αυτή είναι η αλήθεια μου. Η Αναστασοπούλου που βγαίνει και λέει ότι ο Φιλιππίδης βίασε την πρώτη κυρία, δεν κάνει δίκη του ραδιοφώνου; Όταν έχεις δημόσιο λόγο, δίκη κάνεις. Οι άλλες εκπομπές κάνουν δίκη για την κα Αναστασοπούλου. Έλα τώρα…».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο


Η αντίδραση και του Κώστα Τσουρού


Και ο συνεργάτης της Μελέτη ενοχλήθηκε με αυτή τη δήλωση της ηθοποιού και έκανε λόγο για... γλωσσικό σφάλμα:

«Νομίζω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προέβη σε ένα γλωσσικό σφάλμα, δεν ξέρω, μακάρι να είναι γλωσσικό σφάλμα, διότι από τη στιγμή που υπάρχει μια απόφαση της δικαιοσύνης που λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος για τον βιασμό, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες η κοπέλα η οποία είχε βιαστεί δύο φορές δεν δικαιώθηκε», είπε ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε:

«Αν δεν υπάρχει γλωσσικό σφάλμα, τότε υπάρχει πρόβλημα, διότι και οι άλλες κοπέλες που καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις απόπειρες βιασμού, αν βγαίνουν και λένε ότι «δεν αποπειράθηκε να τις βιάσει». Μα πώς δεν αποπειράθηκε; Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι αποπειράθηκε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν αποπειράθηκε, άρα πώς η κοπέλα την οποία βίασε δύο φορές δεν νιώθει δικαιωμένη»;

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!