TV BITS

Πρωινό Μας: Ο Σώζων λέει πως δεν αφόδευσε στην καλύβα και πετάει... καρφιά

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έκανε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και κάποια από τα λεγόμενά του άφησαν άφωνη την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και έκαναν μια συνεργάτιδά της να γελά νευρικά.

Ο Σώζων είπε: «Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Η πείνα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, γι’ αυτό έφαγα εντόσθια σαλαχιού. Όλοι εδώ παριστάνουν κάποιον που δεν είναι, όπως στο παιχνίδι “Μια νύχτα στο Παλέρμο”. Ο Τάκης ροχάλιζε κάθε βράδυ στο αυτί μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου. Αν προτιμάει να είναι κοντά με τον Τάκη, καλά κάνει. Ο Τάκης μού είπε να ψηφίσω την Μαριαλένα που είναι κολλητή του»!

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Πρωινό μας ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα, όπως είπε ο Βασάλος. Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο; Εμείς, όταν πηγαίνουμε τουαλέτα, είναι… διαφορετική η τουαλέτα μας. Μετά από μέρες εμφανίστηκε ότι αυτή η τουαλέτα, που λες, που ήταν δίπλα στην καλύβα, δεν ήταν δικιά μας γιατί είναι διαφορετικά τα κόπρανα, όταν τα είδαμε» και αυτές οι δηλώσεις του άφησαν άφωνη τη Φαίη Σκορδά.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Βασάλος συνέχεια ανάβει φιτιλιές στην ομάδα».

Μάλιστα η... ανάλυση που έκανε ο Σώζων για τα... κόπρανα έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να θυμηθεί τον Χάρη Ρώμα που στο Κωνσταντίνου και Ελένης ως καθηγητής ανέλυε το αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!