TV BITS

The Voice: Κατέρρευσε από συγκίνηση η Έλενα Παπαρίζου [βίντεο]

Με το τελευταίο επεισόδιο των Battles ήρθε το The Voice στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ, τη νύχτα του Σαββάτου. 

Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, οι coaches κλήθηκαν να προχωρήσουν σε δύσκολες αποφάσεις καθώς θα έπρεπε να αποφασίζουν πως θα συνεχίσουνε με την… μισή τους ομάδα στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου!

Έτσι, κάποια στιγμή στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν η Θεοδώρα Μουρατίδου από την Θεσσαλονίκη και η Ελένη Θεοδωρίδου από την Αθήνα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Ερμηνεύοντας μια μεγάλη της Whitney Hiouston, οι δυο νεαρές διαγωνιζόμενες κατάφεραν να συγκινήσουν την ποπ σταρ και να την φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

«Σε βλέπω λίγο συγκινημένη, Έλενα» πρόσεξε, αμέσως, ο παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου, Γιώργος Λιανός. «Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τόσο νέα κορίτσια να μπορούν να πουν ένα τόσο μεγάλο τραγούδι όσο καλύτερα μπορούν. Ξέρω ότι το τόλμησα με τα κορίτσια γιατί η Ελένη είναι 17 χρονών και η Θεοδώρα είναι 18. Σωστές και οι δυο και χαίρομαι που ένιωσα ότι όντως βρεθήκατε πάνω στη σκηνή γιατί δυσκολευτήκαμε λίγο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα σας»

«Θα συνεχίσω με την Θεοδώρα. Θέλω όμως να ξέρεις κάτι, Θεοδώρα μου, πως η Ελένη ήταν εξαιρετική. Καμία σχέση με τις πρόβες γιατί σήμερα μας το «είπες» το τραγούδι, Ελένη» κατέληξε, στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου δίνοντας έτσι στη Θεοδώρα Μουρατίδου το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!