TV BITS

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση

Για μια ακόμη εβδομάδα, οι Μπλε, μετά από δυο σερί ήττες στους πρώτους αγώνες ασυλίας, κατάφεραν το βράδυ της Τρίτης, να κερδίσουν τον αγώνα και έτσι στον τάκο βγήκε και ένα μέλος της Κόκκινης ομάδας.

Θυμίζουμε πως ήδη η κάλπη των Μπλε, αυτή την εβδομάδα έχει αναδείξει ως υποψήφιους για αποχώρηση τους Κρις Σταμούλη, Μελίνα Μεταξά, Γιώργο Ασημακόπουλο .


Όμως χθες οι Μπλε κέρδισαν τον αγώνα με σκορ 10 - 6.


Στο τέλος του αγώνα οι Μαχητές και συγκεκριμένα ο Τάκης, δεν έχασε την ευκαιρία να σπείρει την αμφιβολία στου Διάσημους για το ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν στο επερχόμενο Συμβούλιο, καθώς ο Κώστας που ψηφίστηκε την τελευταία φορά, είναι πολύ ανεβασμένος αγωνιστικά. 


Οι Διάσημοι δεν φάνηκε να ψαρώνουν εκείνη τη στιγμή. Εκ των πραγμάτων όμως, η ήττα αυτή τους έβαλε σε μπελάδες και δημιούργησε πονοκεφάλους σε αρκετούς παίκτες. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε η ομοφωνία που υπήρξε στην ψήφιση του ζαχαροπλάστη. Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα σε Μαρτίκα, Κώστα και Χανταμπάκη, με τον φαρμακοποιό να είναι εκείνος που θα δοκιμαστεί απέναντι στην κρίση του κοινού. 

Δείτε εδώ το βίντεο από την ψηφοφορία
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!