TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν ξανά το έπαθλο επικοινωνίας - Γκρίνια στους Μπλε

Εκτός από τα έπαθλα φαγητού που σίγουρα είναι πολυπόθητα για όλους τους Survivors, τα έπαθλα επικοινωνίας είναι επίσης πολύ σημαντικά για όλους, αλλά για μια ακόμη φορά οι Μαχητές δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν και έτσι οι Διάσημοι ήταν αυτοί που και αυτή την εβδομάδα έζησαν δυνατές στιγμές συγκίνησης.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης οι Κόκκινοι κέρδισαν για τρίτη συνεχή εβδομάδα το έπαθλο επικοινωνίας και στην ομάδα των Μπλε όλοι ήταν απαρηγόρητοι για τη νέα ήττα.

Αυτή τη φορά η επικοινωνία αφορούσε τις οικογένειες των παικτών. Κάθε παίκτης ξεχωριστά έλαβε μηνύματα από την οικογένειά του. Μερικά από αυτά ξεχώρισαν. 

Ο Στάθης Σχίζας μεταξύ άλλων δέχθηκε μήνυμα και από την κόρη του Χρύσα. Διαβάζοντάς το συγκινήθηκε και αποκάλυψε πως όταν την έκανε ήταν πολύ νέος, ωστόσο όπως είπε, είναι ότι σηματνικότερο έχει στη ζωή του.

Τις ανιψιές του Σπύρου τις μάθαμε πέρυσι και φέτος τις είδαμε μεγαλύτερες!

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση των δύο άλλων γονιών, Στέλιου και Κώστα. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε το έπαθλο αυτό για να καταλάβουμε πόσο ευσυγκίνητοι είναι με τα παιδιά τους. Ωστόσο το τελευταίο έπαθλο ήρθε να μας το αποδείξει με τον πιο εμφανή τρόπο. 

 

Δείτε εδώ όσα έγιναν στο έπαθλο επικοινωνίας

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!