TV BITS

Survivor: Καβγαδάκι είχαν οι Σάκης & Μαριαλένα με παράπονα και κλάματα

O Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αν και είναι ζευγάρι στη ζωή εδώ και χρόνια, στο Survivor All Star αγωνίζονται σε αντίπαλες ομάδες και συνήθως μετά τους αγώνες βρίσκουν την ευκαιρία να ζουν τρυφερές στιγμές, αλλά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο τους είδαμε να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Η Μπλε ομάδα όπου αγωνίζεται η Μαριαλένα, ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με σκορ μόλις 10 - 8 και τα νεύρα όλων ήταν τεταμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα που εξελίχθηκε σε... ντέρμπι.

Μετά την ήττα της ομάδας της η Μαριαλένα, που ήταν σε συναισθηματικά φορτισμένη έκανε παράπονα στον σύντροφό της για τον τρόπο που αυτός φώναζε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Όταν παίζεις, δεν φωνάζω ποτέ στους παίκτες για να μην αποσυντονίσω τον συμπαίκτη μου. Θέλω μεν να κερδίσει ο συμπαίκτης μου, αλλά δεν θέλω να σε αποσυντονίζω γιατί με νοιάζει και η προσωπική σου νίκη, να είσαι εσύ χαρούμενος. Δεν φταις εσύ, η κατάσταση φταίει. Δεν σε κατηγόρησα Σάκη μου» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης της απάντησε: «Μην με κατηγορείς. Δεν μπορώ να πω στα παιδιά, όταν βγαίνεις εσύ ότι δεν μιλώ… Εμένα πιστεύεις ότι δεν θέλω την προσωπική σου επιτυχία, ή είναι εύκολο αυτό που ζούμε; Εγώ στενοχωριέμαι. Το ξέρω ότι είναι έτσι το παιχνίδι… Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο παιχνίδι στο έλεγα ότι θα μας βάλουν να είμαστε αντίπαλοι και να συμβεί όλο αυτό. Γιατί ξέρουν ποιος είμαι. Δεν φταίω όμως».

 

Δείτε εδώ το βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!