TV BITS

Survivor: O Τάκης εκθείασε την Ελευθερία και έβγαλε την μπλούζα για χάρη της

Μπορεί η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου να μπήκε πρόσφατα στο Survivor All Star έχοντας πολλά.... νεύρα με τον πρώην σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μετά το ειδύλλιό του με την Καρολίνα Καλύβα, αλλά όλα δείχνουν πως στον Άγιο Δομίνικο η ίδια βρήκε έναν... αναπάντεχο θαυμαστή στο πρόσωπο του Τάκη Καραγκιούνια!

Λίγο πριν οι Κόκκινοι κληθούν να πάνε στην κάλπη, όπου έβγαλαν στον τάκο τους Κόρο και Αφροδίτη και έγινε χαμός, το κλίμα στο συμβούλιο ήταν πολύ... ανάλαφρο, αφού ειδικά οι Μπλε ήταν ενθουσιασμένοι με τη μεγάλη νίκη τους στον τρίτο αγώνα ασυλίας όπου επικράτησαν με σκορ 10 - 2.


Σε μεγάλα κέφια ήταν και ο συνήθως... νευρικός Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος προχώρησε σε μια... ερωτική εξομολόγησή προς την Ελευθερία Ελευθερίου.


Ο Τάκης εξέφρασε το θαυμασμό του για την Ελευθερία, δήλωσε πως την είχε ξεχωρίσει από όταν συμμετείχε στο Survivor για την ειλικρίνειά της και την αγωνιστικότητά της και είπε πως είχε ταυτιστεί μαζί της γιατί θεώρησε πως την αδίκησαν όπως αδίκησαν και τον ίδιο.


Παράλληλα πρόσθεσε πως είναι και μια κουκλάρα και συνέχισε να της πλέκει το εγκώμιο, σχολιάζοντας το λαμπερό χαμόγελό της και την αποκάλεσε: «ένα αστέρι ανάμεσά μας»!


Η Ελευθερία χαμογελαστή και ελαφρώς αμήχανη άκουγε τα λεγόμενα του Τάκη.


Ο ίδιος είπε πως δεν είναι ένα φλερτ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέσα σε μια ζούγκλα!


Η Ελευθερία ζήτησε από τον Τάκη να βγάλει την μπλούζα του δίπλα στον Βασάλο και ο ίδιος δεν δίστασε να το κάνει : «Εμείς είμαστε άνδρες παλιάς κοπής και δεν κολλάμε πουθενά» είπε ο Τάκης και γδύθηκε για χάρη της Ελευθερίας!


Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό συμβούλιο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!