GOSSIP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λέει πως είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Μετά την αποβολή της από το Survivor All Star, καθώς μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα (η οποία επίσης αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης) κατηγορήθηκαν πως είχαν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο, η Ασημίνα, αποφεύγει τις δημόσιες δηλώσεις.

Μέχρι στιγμής την είδαμε μόνο στο αεροδρόμιο να λέει πως πιστεύει πως θα δικαιωθεί και πως θα κάνει ότι μπορεί να δείξει πως δεν είχε καμία σχέση με αυτό για το οποίο κατηγορείται, την έχουμε δει να εκφράζει την συμπαράστασή της στη Δαλάκα αλλά και να δηλώνει πως θα φροντίζει το σύντροφό της Χρήστο Δάντη μετά το ατύχημα που είχε πρόσφατα ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.


Όμως η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αν και πλέον κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media ανέβασε ένα story στο Instagram, όπου εξηγεί στους φαν της πως ακόμη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά τα όσα βίωσε.


«Βρίσκομαι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γι' αυτό είμαι και τόσο ανενεργή στα social media. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα αμέτρητα μηνύματα που μου στέλνετε. Η απορία σας είναι η ίδια με τη δικιά μου. Θα υπάρξει απάντηση για όλο αυτό. Απλά δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή. Κρατήστε τα λόγια μου μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο. "Θα κάνω τα πάντα"», έγραψε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!